Психиатърът д-р Веселин Герев коментира проблема с насилието над жени. Той коментира случая

...
Психиатърът д-р Веселин Герев коментира проблема с насилието над жени. Той коментира случая
Коментари Харесай

Психиатър с разкрития за скандалната Диана Димитрова

Психиатърът д-р Веселин Герев разяснява проблема с насилието над дами. Той коментира случая с актрисата Диана Димитрова.

" Много от нещата, които тя споделя, са скалъпени, има доста неистини. Когато човек е жертва на такова принуждение и е обществена персона, има опция да приказва за това и не посочва всички събития, и хора с същинските им имена, а приказва уклончиво и замазва, потрива ръце, усмихва се глуповато… Това подсказва, че премълчава огромна част от истината, езикът на тялото приказва доста. Езикът на душeвността с отклонение на тематиката от съответно заложените въпроси приказва за обстоятелството, че има нещо, което е неуточнено ", сподели той, представен от Trafficnews.bg.
-->
" Просто тази жена я скърбя, тъй като е била жертва на експанзия, а аз съм тотално срещу това нещо, въпреки това ми е жалост за нея, тъй като сама ще си отреже пътищата за кариерно развиване. Ако в развой на разследване се окаже, че тя в действителност е конфликтна персона, никой няма да желае да работи с нея. Тя е използвана за една акция, без даже да разбере. Може и да го схваща ", добави психиатърът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР